Om u gericht te kunnen helpen, vragen we u vriendelijk om hieronder het type gebruik aan te geven waarvoor u een oplossing zoekt en vervolgens de voor u belangrijkste producteigenschappen aan te duiden.

Op basis van uw keuzes kunnen we makkelijk filteren binnen onze productcatalogus en u de referenties voorstellen die het best beantwoorden aan uw concrete behoeften.

Ik ben op zoek naar...

Wie zijn wij?

Aigremont werd opgericht in 1934 en is intussen ook al ruim 30 jaar actief in voedingsgeschikte of voedingsveilige smeermiddelen. Ons bedrijf is in de eerste plaats een familiebedrijf op mensenmaat. In onze bijna 100-jarige geschiedenis hebben we een uitgebreide expertise verworven in vetstoffen en margarines, en dat vakmanschap delen we graag.

Dankzij productietechnologieën die voortdurend evolueren, bieden we onze klanten geavanceerde producten aan, en dankzij een volledig geïntegreerde logistieke afdeling kunnen we een bijzonder hoog serviceniveau waarborgen.

Producten afgestemd op uw behoeften...

Onze smeermiddelen en vormlosmiddelen van het merk PlatinOil zijn volledig ontwikkeld op basis van plantaardige oliesoorten. Ze zijn 100% voedselveilig en geschikt voor de frequentste toepassingen in de agrovoedingsindustrie, maar ook in tal van andere sectoren!

We nodigen u graag uit om ons uitgebreide productgamma te ontdekken in functie van uw eigen productieprocessen en de specifieke toepassingen waarnaar u op zoek bent.